Discord Üyesi

90,00275,00

🤖 Botu Eklemek İçin Bağlantı:bit.ly/onlinebotv2
• 30 Gün boyunca çevrimiçi kalır. (Daha Uzun Olabilir)
• Sunucuda “Üye Bot Doğrulaması” veya “Spam Engelleyici Bot” olmamalıdır. Doğrulama Seviyesi kapalı olmalıdır.

Discord Nedir? Neden Discord Üyesi Paketi Satın Almalıyız?

Oyun grupları, arkadaşlarınız ve diğer çeşitli topluluklarla sesli, görüntülü ve yazılı olarak iletişim kurabileceğiniz bir uygulama düşünün. Oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan bu uygulama tabi ki; Discord. Çevrimiçi olarak iletişim ağını genişletmeye şimdi başlayabilirsin .Daha fazla bilgi sahibi olmak için hadi birlikte Discord’u inceleyelim.

Discord’u mobil cihazın ya da bilgisayarın üzerinden kullanmaya başlayabilirsin. Discord’un temel işlevlerinden birisi toplulukta iletişimi canlı tutmaktır. Genel olarak yayıncılar arasında yaygın bir uygulamadır. Uygulama sayesinde toplulukla oyunlar ve yayınlarla ilgili bilgi paylaşımları yapılabilir. 

Discord’da kendi profilini dilediğin gibi düzenleyebilirsin.İstediğin kullanıcı adını alarak kendi dünyanı oluşturabilirsin. Ayrıca Discord’da arkadaş ekleyebilirsin.

Discord’un özelliklerinden birisi de kullanıcılar tarafından oluşturulan sohbet odalarıdır. Birçok farklı alanda sohbet odaları açılabilir. Bu sohbet odalarını düzenlemek ve tasarlamak için moderatörler bulunabilir. Bu sohbet odalarına katılabilmek için iki yol vardır.Bunlardan birisi davettir. Kurucu ya da moderatör tarafından sunucuya katılmak için davet linki almalısın. Diğer bir seçenek ise, sunucuya üye olmuş birisi tarafından davet edilmen gerekiyor.

Eğer sende geniş bir Discord kitlesi edinmek istiyorsan Discord üye paketlerimiz tam sana göre. Sitemizde bulunan Discord ürünlerini inceleyebilir ve popüler olmanın keyfini çıkarabilirsin. Discord üyeleri ortalama olarak 48 saate kanalına ulaşacaktır.

🤖Botu Eklemek İçin Bağlantı: bit.ly/onlinebotv2